2 plans villa

Drømmer man om en villa i 2 plan, så kan Villa Nordic også være bygherre på funkis 2 plans villa. Vi har mange års erfaring i branchen, og dette betyder, at vi også er behjælpelige med at tilpasse en villa i 2 plan til en grund med meget terræn.

Er man mere til villa i et plan, bygger vi både funkis huse med fladt tag og huse med den mere moderne ensidig taghældning.

 

Loftshøjde i 2 plans villa

Med en villa i 2 plan har man mulighed for at drage nytte af flotte lysindfald. Dette sker i de høje rum, men især i rum, hvor der er dobbelt loftshøjde. Vi sørger selvfølgelig for, at der er god loftshøjde på begge etager. I en funkis 2 plans villa undgår man også de skrå vægge på 1. sal, som for nogle er årsagen til at de fravælger en villa i 2 plan.

 

Fordele ved 2 plans villa

En villa i 2 plan giver mulighed for at få både et stort boligareal og en stor have på selv små grunde. Når en villa er i 2 plan giver det også mulighed for at få en eller flere tagterrasse og på den måde får man flere kvadratmeter uderum.

En anden fordel er også, at man får unikke indretningsmuligheder, som eksempelvis separat forældre- og børneafdeling. Vores arkitekter hjælper med at finde den indretning af jeres 2 plans villa, som opfylder jeres ønsker, drømme og behov.

Der er også miljømæssige fordele ved en 2 plans villa. Der er god udnyttelse af varmen, da varmen fra stueetagen stiger op til 1. sal og er med til at reducere det totale varmeforbrug i huset. Samtidig kan de store vinduespartier, der typisk er i funkis 2 plans villaer også være med til at give lidt varme på solskinsdage i vinterhalvåret.

 

Hvad koster en 2 plans villa?

Ønsker du en pris på en 2 plans villa, så kontakt os og fortæl os om dine drømme og ønsker til en 2 plans villa. På den måde får vi en ide om, hvad det vil koste at bygge din drømmebolig. Ring til os på telefon 21 35 49 44 eller send en mail til jpj@villa-nordic.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar

2-plan 5

2-plan 4

2-plan 3

2-plan 2

2-plan 1