Ensidig taghældning

Ønsker man et mere moderne udtryk i sin bolig end det flade tag på et funkis hus, har man hos Villa Nordic også mulighed for at vælge villa med ensidig taghældning. Med ensidig taghældning får man et minimalistisk og moderne udtryk i sin bolig.

Ensidig taghældning giver mulighed for at få ekstraordinære loftshøjder og rum, der virker meget rummelige. Det giver mulighed for rumhøje glaspartier og en stemning i huset med stil og overskud.

 

Hus med ensidig taghældning

Et hus med ensidig taghældning betyder at loftshøjden er højere i den ene side af huset end i den anden side. Det betyder, at man har almindelig loftshøjde i den ene side af huset og ekstra høj loftshøjde i den anden side. Dette giver mulighed for gode lysindfald i de rum, der har den højeste loftshøjde og mulighed for adgang til haven fra alle rum.

 

Personligt udtryk med ensidig taghældning

Når man vælger at bygge sit hus med ensidig taghældning får man et mere stilrent og personligt udtryk. Med de høje vinduer får man mulighed for at få et godt lysindfald og man får mulighed for at bringe naturen ind i boligen. Derfor er denne boligtype god til familier, der elsker naturen – enten at se på den eller at være i den.

 

Fordele ved ensidig taghældning

Udover det moderne udtryk og det gode lysindfald, som et hus med ensidig taghældning får, er der også andre fordele, som man kan drage nytte af.
Ved ensidig taghældning slipper man for at fodbolde, regnpytter og isflager samler sig på toppen, da det hele vil ende på den lave del af taget. Den skrå taghældning giver også en oplagt mulighed for at få installeret solceller på taget og på den måde udnytte solens energi til elforbruget.

 

Ensidig taghældning med udhæng

En villa med ensidig taghældning giver mulighed for at have udhæng. Udhænget kan skabe skygge i huset fra den direkte sol, mens man stadig får lys ind i boligen. Man kan også vælge at lave udhænget så stort, at det kan fungere som overdækning for en del af terrassen. Vi vejleder dig i at finde den rette løsning for dit tag med ensidig taghældning om det er med eller uden udhæng.

 

Pris på hus med ensidig taghældning

Drømmer du om en bolig med ensidig taghældning, så lad Villa Nordic være bygherre på din drømmebolig. Vores arkitekter rådgiver jer til den rette planløsning og kan derefter fastsætte en pris på projektet. Kontakt os på telefon jpj@villa-nordic.dk eller send en mail til 21 35 49 44. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar

Modern 3

Modern 1

Projekt 4