Nybyg

Drømmer du om at bygge et nyt hus? Hos Villa Nordic udfører vi arkitekttegnet nybyg, der er tegnet individuelt til dig og dine behov. Når du vælger at få dit nybyg arkitekttegnet, så sørger arkitekten for at stilen i huset er gennemført og at nybyggeriet er tilpasset jeres stil og den grund, som huset bliver bygget på.

 

Nybyg i Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding

Villa Nordic har hovedkontor i Vejle og derfor er det meste af det nybyg, som vi har stået for, opført i Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding. Vi har bygget mange forskellige villaer siden vi startede i 2001. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke bygger huse andre steder i Danmark. Kontakt os og hør hvordan vi kan opfylde dine boligdrømme, uanset om du bor i nærheden af Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding eller ej.

 

Nybyg i funkis eller ensidig taghældning – i 1 eller 2 plan,

Hos Villa Nordic udfører vi nybyg både i funkis med fladt tag eller med ensidig taghældning i både 1 og i 2 plan. Det betyder, at vi bygger arkitekttegnet nybyg, der passer din stil og dit liv. Derudover tænker vores arkitekter funktionalitet og detaljer ind i alt nybyggeri, vi udfører.
Vi kan hjælpe dig, uanset om du ønsker viktualierum eller alkove eller om du har specielle ønsker til de vinduer, der skal være i din bolig. Vi rådgiver og vejleder dig i at finde den rette indretning til det nybyggeri, du drømmer om din nye bolig skal opføres med.

 

Pris og tidsplan for nybyggeri

Når du starter dit nybyg kan det være rart, at der er lagt et budget til de udgifter som er forudsete. Det betyder, at vi sætter en foreløbig pris for dit nybyggeri, så snart du har valgt indretning, materialer og andre ting. Derfra er det også muligt for os at lægge en foreløbig tidsplan for det nybyg, vi skal i gang med.

 

Mangler du inspiration til dit nybyg?

Få inspiration til dit nybyggeri i vores katalog. Når du har fundet din drøm for en ny bolig, så er vi klar til at hjælpe dig i gang med processen.
Er du i tvivl, om dine boligdrømme kan gå i opfyldelse eller har du spørgsmål til pris, tidsplan eller andre ting er du velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 21 35 49 44 eller på mailadressen jpj@villa-nordic.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Sidebar