Funkisvilla

Med vores funkisvilla får du en yderst fleksibel bolig. Der er lagt vægt på arkitektoniske rene linjer og flader, og opbrudte men alligevel stringente former. En funkisvilla er meget minimalistisk og tidsløs. Kendetegnet for alle funkishuse er en enkel, stilren og funktionel arkitektur. Detaljer som er karakteristiske for husene er højt murværk med zink-kobber inddækninger og store vinduespartier, som forstærker det minimalistiske og eksklusive udtryk.

 

Plantegning til nyt funkishus

Vælger du Villa Nordic som bygherre til din nye funkisvilla, hjælper vi med at tegne en plantegning til et drømmehus, der opfylder dine ønsker og behov. På den måde mener vi, at du får en bolig som er tilpasset dig og dine drømme.

 

Arkitekttegnet funkisvilla

Hos Villa Nordic hjælper vores arkitekter med at tegne din drømmebolig. Når du vælger et arkitekttegnet hus sørger arkitekten for at stilen i funkishuset er gennemført. Samtidig vil en arkitekttegnet funkisvilla stadig være funktionel. Med Villa Nordic som samarbejdspartner får du en arkitekttegnet funkisvilla bygget på mange års erfaring fra branchen.

 

Funkisvilla i 2 plan

Ønsker du at din funkisvilla skal være i 2 plan? Så kan Villa Nordic også hjælpe dig. Vores arkitekter hjælper dig med at finde frem til en 2 plans løsning, som opfylder dine ønsker og behov.

 

Funkis med ensidig taghældning

Er man til et mere moderne udtryk end det tidsløse som traditionel funkis godt kan give, så kan funkis med ensidig taghældning være en mulighed.

 

Pris på funkishus

Uanset hvilken form for funkisvilla du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os også hjælper vi dig. Så hvis du har spørgsmål eller vil du have en pris på en funkisvilla efter dine ønsker, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 21 35 49 44 eller send en mail til jpj@villa-nordic.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sidebar

Funkis 8

Funkis 7

Funkis 6

Funkis 5

Funkis 4

Funkis 3

Funkis 2

Funkis 1